Geometrisk opmåling

Image

KRAB S-LIGHT

PRÆCIS OG HURTIG GEOMETRISK OPMÅLING

Nordic Railpower bruger Krab S-Light til opmåling af spor og sporskifter. Vi kan tilbyde hjælp til at foretage eller færdiggøre de større og sofistikerede sporgeometri målinger, du har behov for. Det kan fx være på sekundære ruter, switchpunkter og til nye/flere sporoptagelser på det danske banenet. Endvidere kan vi hjælpe med undersøgelse og bestemmelse af spor- og sporskifters tilstand.

Krab systemet kan indstilles til måling af sporvidde eller andre emner på jernbanenettet, hvilket giver stor værdi under sporoptagelser, måling på hoved- og sidespor, sekundære linjer, jernbanesider, turnouts osv. 

Endvidere kan det bruges som optagelses- og styringsenhed til sporjusteringsmaskiner.

Vi udnytter arbejdstiden effektivt og spildtid formindskes, da PDA og trolleybatterier tillader kørselstid på min. 8 timer, og computerens hukommelse gør det muligt at lagre målinger på ca. 2.000 km spor.

Efter endt måling leverer vi skriftlig dokumentation i form af måleudskrifter, mangelrapporter og fejlprotokoller, hvilket giver dig et godt grundlag og overblik i det videre arbejde. Dette gør det muligt at evaluere i forhold til gældende grænseværdier.

Det er nemt for os at konfigurere Krabbens system til et bredt udvalg af måleinstrumenter, fx 1000mm / 1435mm / 1668mm konfiguration.

Krabbens design er meget robust, hvilket gør det muligt at trække den bag et tovejs køretøj, og da vognen kan skilles ad i 6 stykker og kun vejer 36 kg, er den nem at transportere hen til, hvor opgaverne er.

I forbindelse med kalibrering, er der ingen spildtid til transport, da Krabben kan kalibreres på arbejdsstedet.

Turnout måling
Der kan monteres hjælpevalser til måling af bredden af rillen i frøen, bredden af rillen i beskyttelseskanalen samt kanalens bredde, så vi kan udføre og levere en detaljeret gennemgangskontrol.

For turnouts findes der et specifikt evalueringsprogram. I det program markeres det, hvis de foruddefinerede grænseværdier krydses, da punktet på tildelingsprotokollen vises som defekt.


Vores Krab-light er godkendt af BaneDanmark og vi opfylder kravene til sporbeliggenhedskontrol og sporkvalitetsnormer iht Banenorm BN1-38.

GEOMETRISK OPMÅLING
Ring os op for en uforpligtende snak eller send os en mail og vi tager kontakt til dig.

RING 26 81 70 70

SEND OS EN MAIL