Byggepladsen ved Retortvej

QR koder og virtuelle tours

QR koder og virtuelle tours hjælper med leverancer til Ny bane projektet

Byggepladsen ved det gamle Grøntorv løb ind i et problem, da adgangsvejene til pladsen for nyligt blev ændret i forbindelse med det store byggeri. De mange leverandører der dagligt leverer materialer til projektet, kunne ikke finde vejen frem til pladsen og det blev hurtigt et større problem.  Projektledelsen kontaktede Nordic Railpower, som rykkede hurtigt ud med deres droneteam for at skabe det nødvendige overblik af de nye adgangsveje. 

De færdige beregnede ortofotos, der blev taget ved en overflyvning i 90 meters højde, skulle gøres nemt tilgængelige for de mange vognmænd der dagligt besøger pladsen. Vores marketingafdeling byggede derfor en lille web app, som giver besøgende nem adgang til det nødvendige informationer.  

 

Adgangsveje fra Retortvej

Adgangsvej fra Torveporten

Ved ankomst til grøntorvet fra Retortvej og Torveporten, kan besøgende nu skanne en QR kode, som giver dem adgang til kort over det nye adgangsveje, og virtuelle tours over Grøntorvet og pladsen.  Vil du se de nye adgangsveje og 360 graders overblikket, kan du skanne denne QR kode med din mobil.

QR kode til oversigtskort og 360 graders visning af pladsen

Leverandører til byggepladsen på Ny bane København Ringsted, kan nu skanne QR kode for at få overblik over adgangsveje til pladsen

 

 

Relaterede artikler