NYHEDER

NY PROJEKTER OG TILTAG
taginspektion på DSB stationsbygninger

Taginspektion af DSB stationsbygninger

Taginspektion med drone

Det er en svær opgave at foretage inspektion af et tag på en større bygning uden der medgår et stort tidsforbrug og store omkostninger til sikkerhedsforanstaltninger. Dette er ikke tilfældet hos os. Nordic Railpower udfører tag og afløbsinspektion med drone og tilbyder hermed et nyt og bedre produkt som samtidig er billigere og mere sikker end tidligere metoder.

Posted on 1st august 2018
Autonom flyverute ved droneinspektion på ny bane

Dokumentationsopgaver på ny bane

Droneinspektion på ny bane

Nordic Railpower er i gang med ny dokumentationsopgave på ny bane, ved strækningen mellem Ny Ellebjerg Station og Vigerslev Godsvej. Vores kunder har direkte adgang til højtopløst data via vores cloud løsning. Ydermere leverer vi store dokumentationsprint på op til 10 meters længde. Kontakt os for mere information om inspektions- og dokumentationsopgaver med drone. Vi udfører inspektionsopgaver på og ved de danske jernbaner, samt for bygge og anlægsbranchen. Du kan læse mere om droneinspektion her

Posted on 1st august 2018
Feature image not available

Krab S-Light hos Nordic Railpower

Sporgeometri med Krab S-Light

Nordic Railpower kan nu tilbyde hjælp til at foretage eller færdiggøre de større og sofistikerede sporgeometrimålinger, du har behov for. Det kan fx være på sekundære ruter, switchpunkter og til nye/flere sporoptagelser på det danske banenet. Endvidere kan vi hjælpe med undersøgelse og bestemmelse af spor- og sporskifters tilstand. Vores Krab S-Light er mobil og kommer nemt ud til opgaven, uanset placering i landet. Ring til os i dag for uforpligtende snak om muligheder. Du kan læse mere om vores service her.

Posted on 3rd august 2018
droneinspektion af drænrør

Kortlæg placeringen af gamle dræn

Nordic Railpower hjælper med at dokumenterer placeringen af nye og gamle dræn.

Det er et tilbagevendende problem for mange landmænd at finde de gamle dræn på markerne. Men ny teknologi er kommet til undsætning. Nordic Railpower bruger droner til at finde den nøjagtige placering af gamle dræn, og dokumentationen er meget præcis, faktisk ned til få cm nøjagtighed. Skal nye dræn lægges, er det også en rigtig god ide at lavet dokumentation på disse. Droner skaber det det nødvendige overblik ved at indsamle de højtopløste data fra luften. Den efterfølgende databeregning skaber et samlet dataset med høj nøjagtighed.

Nordic Railpower er specialister i droneinspektion. Vores droneafdeling udfører inspektionsopgaver for kunder i en række forskellige brancher. Vi hjælper bl.a. med dokumentation af dræn, både ved drænvedligeholdelse og ved anlægning af nye dræn. Vi sørger for at indhente alle tilladelser der er nødvendige for at foretage overflyvningerne, og når alle data er indsamlet, klarer vi de tunge 3d beregninger og dataanalysen. Kort tid efter inspektionen leverer vi færdige højtopløste billeder både digitalt og som print i op til flere meters længde hvis nødvendigt.

Kontakt os i dag for en uforpligtende snak om dræninspektion med drone. Du kan læse mere om  droneinspektion her.

Posted on 13th august 2018
Feature image not available

Brug af droner inden for byggeri

Droner indsamler vigtig data til byggebranchen

Nordic Railpowers professionelle droneenhed arbejder med et stigende antal droneinspektionsopgaver udenfor banearealet. Droneinspektion og dokumentation har vist sig at være en rigtig god løsning for vores kunder på en række områder, da det er billigere end traditionelle metoder, og opgaverne kan udføres hurtigere, uden at gå på kompromis med den høje kvalitet. Droner kan bruges til indsamling af data i alle faser af byggeriet, fra planlægning til salg, og det efterfølgende vedligehold. Du kan læse meget mere om mulighederne her.

Posted on 30th august 2018
Byggepladsen ved Retortvej

QR koder og virtuelle tours

QR koder og virtuelle tours hjælper med leverancer til Ny bane projektet

Byggepladsen ved det gamle Grøntorv løb ind i et problem, da adgangsvejene til pladsen for nyligt blev ændret i forbindelse med det store byggeri. De mange leverandører der dagligt leverer materialer til projektet, kunne ikke finde vejen frem til pladsen og det blev hurtigt et større problem.  Projektledelsen kontaktede Nordic Railpower, som rykkede hurtigt ud med deres droneteam for at skabe det nødvendige overblik af de nye adgangsveje. 

De færdige beregnede ortofotos, der blev taget ved en overflyvning i 90 meters højde, skulle gøres nemt tilgængelige for de mange vognmænd der dagligt besøger pladsen. Vores marketingafdeling byggede derfor en lille web app, som giver besøgende nem adgang til det nødvendige informationer.  

 

Adgangsveje fra Retortvej

Adgangsvej fra Torveporten

Ved ankomst til grøntorvet fra Retortvej og Torveporten, kan besøgende nu skanne en QR kode, som giver dem adgang til kort over det nye adgangsveje, og virtuelle tours over Grøntorvet og pladsen.  Vil du se de nye adgangsveje og 360 graders overblikket, kan du skanne denne QR kode med din mobil.

QR kode til oversigtskort og 360 graders visning af pladsen

Leverandører til byggepladsen på Ny bane København Ringsted, kan nu skanne QR kode for at få overblik over adgangsveje til pladsen

 

 

Posted on 18th oktober 2018