Jan Magnussen bil til DTC

Nordic Railpower støtter motorsporten i Danmark

Jan Magnussen og Magnussen Racing Team

Hos Nordic Railpower er vi utrolig stolte over vores samarbejde med en af Danmarks absolut bedste racerkører gennem tiden. Jan Magnussen har deltaget i 25 Formel 1 Grandprix og kørt Le Mans 24 timers løb siden 1999.

Jan har siden 2004 været fabrikskører for Amerikanske General Motors, og kører for Team Corvette Racing i en række Amerikanske og internationale løb, her iblandt United Sportscar Championships,  og CLASS LM GTE Pro24 hours Le Mans. Hans store erfaring inden for motorsport, gør Jan til en af Danmarks absolut største motorsport profiler.

Jan arbejder lige nu på at udbygge sin mesterskabsføring på den Californiske klassiker Weatertech SportsCar Championship på Laguna Seca. Jan og Antonio Garcia vandt mesterskabet sidste år, og de to racerkører har indtil videre bragt sig i den bedste position for at gentage succesen i år. De to Corvette-kørere har siden løbet på Virginia International Raceway i august holdt føringen i WeatherTech SportsCar Championship, og med kun to løb tilbage af sæsonen spidser kampen til. Den kommende weekend byder på race på en af de mest legendariske amerikanske racerbaner, som også er én af Jan Magnussens personlige favoritter.

  

Udover jobbet hos General Motors kører Jan også i Magnussen Racing Experience team, hvor han bl.a. deltager i det Danske Danish Thundersport Championship (DTC).

Næste gang, du kan opleve Jan sammen med Magnussen Racing Experience, er til DM finalen i DTC 6.-7. oktober på Jyllandsringen i Silkeborg. Danish Thundersport Championship har gennem de sidste år udviklet sig til en stærk, professionel serie, og Nordic Railpower er såvel på sidelinjen som på bilen, for at støtte Jan og hans dygtige team i kampen om en ny sejr. Læs mere om Jan Magnussen og DTC på Jan Magnussens website