Image

KARRIERE HOS NORDIC RAILPOWER

SPÆNDENDE STILLINGER HOS NORDIC RAILPOWER

Nordic Railpower er blandt de førende samarbejdspartnere inden for kørestrøm og sikkerhed for offentlige og private aktører på jernbanen. Vores kunder vælger os, fordi vi står for en høj kvalitet og effektivitet, og fordi vores medarbejdere er blandt de bedste og mest kompetente på markedet. Nordic Railpower er en attraktiv arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø og gode kollegaer, hvor der fokuseres på høj faglighed gennem løbende uddannelse og vidensdeling. Med vores direkte tilgang til tingene bevarer vi begge ben på jorden, når vi hjælper vores kunder med større og mindre projekter og entrepriser. Fra projektering over projektplanlægning til gennemførelse er vi ved vores kunders side for at sikre os, at deres jernbaneprojekter udføres med størst mulig præcision og gevinst. Ønsker du at vide mere kan du kontakte en af vores medarbejdere her.

STILLINGSTYPER

FAGLIGHED OG KVALITET ER NØGLEORD HOS OS

SR1 ARBEJDSLEDER

Som SR1 arbejdsleder hos Nordic Railpower arbejder du med sikkerhed på jernbanen og har typisk ansvar ved større arbejdsopgaver, hvor der ofte er mere end 10 personer, der deltager i arbejdet. Udover sikkerhedsansvar for medarbejdere løser vores SR1 arbejdsledere også opgaver med rangering af jernbanekøretøjer og arbejdskøretøjer.

Vores SR1 arbejdsledere er uddannet hos Banedanmark og vi ansætter udelukkende  arbejdsledere, der kan stå inde for vores krav om høj kvalitet og effektivitet i vores leveringer.

Du kan læse mere om SR1 arbejdslederuddannelsen nederst på siden i afsnittet “Eksterne links og dokumenter”

Image

ELEKTRIKER

Elektrikere ansat hos Nordic Railpower arbejder typisk inden for kørestrøm og BPU. Du skal selvfølgelig være uddannet elektriker og kvalitetsbevidst for at komme i betragtning hos os. Uddannelse inden for kørestrøm og BPU sørger vi for ved ansættelse, hvis du ikke allerede har disse kompetencer. Arbejdet er oftest projektbaseret og har skiftende arbejdstider, da vores opgaver skal løses under sporspærringer og strømafbrydelser.

Kurser du skal have for at arbejde inden for kørestrøm og BPU er bl.a. FKI/SKI Kørestrøm og FKI/SKI Spor/Sikring, Kørestrøm1 - 3, samt Pas på på banen. Alle kurser afholdes gennem Banedanmark. Du kan læse mere om kurserne nederst på siden i afsnittet “Eksterne links og dokumenter”Image
SPØRGSMÅL OM JOB
Ring hvis du har spørgsmål vedrørende oprettede stillinger eller omkring en uopfordret ansøgning.
RING 93 63 46 65
SEND OS EN MAIL
Image
LIS BRAMMER
OFFICE MANAGER

LEDIGE STILLINGER

Den vigtigste ressource i Nordic Railpower er vores medarbejdere. Derfor tager vi altid din ansøgning seriøst - og vi bliver en lille smule stolte hver gang, nogen vælger at ansøge om at være en del af teamet.

Vi søger ofte nye kvalificerede medarbejdere. Du kan se aktive stillingsopslag herunder.

Alle ledige stillinger skal søges digitalt, hvilket gøres ved at klikke på det aktuelle link og følge vejledningen. Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Aktive stillingsopslag:

Image
Image

UOPFORDREDE ANSØGNINGER

Hvis du ikke fandt en ledig stilling, der matcher dine jobønsker, er du meget velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning. Vi begynder en rekrutteringsproces med at gennemgå vores database af uopfordrede ansøgninger, og finder vi den rette kandidat her, tager vi kontakt inden stillingen slås op.

Sende din ansøgning til os via knappen “send uopfordret ansøgning”.

Vi bestræber os altid på at give dig svar i løbet af 14 dage. Vi gemmer alle uopfordrede ansøgninger i seks måneder, hvorefter de bliver makuleret iht Persondataforordningen.

SENDuopfordret ansøgning