Image

DRONER I BYGGERIET

VI KAN HJÆLPE DIN VIRKSOMHED MED AT FÅ OVERBLIK OG SPARE PENGE

Nordic Railpowers professionelle droneenhed arbejder med et stigende antal droneinspektionsopgaver udenfor banearealet. Droneinspektion og dokumentation har vist sig at være en rigtig god løsning for vores kunder på en række områder, da det er billigere end traditionelle metoder, og opgaverne kan udføres hurtigere, uden at gå på kompromis med den høje kvalitet. Droner kan bruges til indsamling af data i alle faser af byggeriet, fra planlægning til salg, og det efterfølgende vedligehold.

I planlægningsfasen af et byggeri, leverer vi terrænkort med en nøjagtighed ned til få cm (ved afsætning af paspunkter). De færdige beregnede punktskydata kan importeres i AutoCad som målfast og skaleret data. Dataen kan bl.a. bruges til kontrol af byggeriets placering i terræn.

Under selve byggeriet kan løbende optagelser hjælpe byggeledelsen med kontrol af byggeriets fremdrift, dokumentation af adgangsveje til levering af materialer, sikkerhed, materiel på pladsen, volumenberegning af jord, sand og sten med mere.

Når byggeriet står færdigt, kan droner bruges til visualisering under salgsprocessen, både i form af nøjagtige oversigtsbilleder men også til video og billedepræsentation.

DRONER TIL INSPEKTION OG DOKUMENTATION
NORDIC RAILPOWER KAN HJÆLPE DIN VIRKSOMHED PÅ FØLGENDE OMRÅDER
INSPEKTION
 • bygninger
 • tage
 • skorstene
 • facader
 • murværk
 • spir og tårne
 • TV-master
 • broer
 • vindmøller
DOKUMENTATION
 • terræn
 • byggeriets løbende fremdrift
 • adgangsveje
 • materialer (volumenberegning)
 • materiel
 • sikkerhed
 • forsikringsskader
 • kortlægning af dræn
ADGANGSVEJE - TP72
Image
KORTLÆGNING AF ADGANGSVEJE
VED NY BANE KBH. - RINGSTED (TP72)

I forbindelse med det store byggeri af ny bane - København - Ringsted, har Nordic Railpower hjulpet byggeledelsen hos Banedanmark med flere større dokumentationsopgaver. I forbindelse med ændringer af adgangsveje ved Grøntorvet grundet byggeriet, opstod der problemer med leverancer til byggepladsen.

Her indsamlede vi de nødvendige fotogrammetriske data, så der kunne beregnes et nyt opdateret helhedsbillede af området. Det færdige ortofoto skabte det nødvendige overblik over de nyetablerede adgangsveje, og byggeledelsen kunne herved kommunikere de præcise ændringer til alle leverandører, så leverancer igen kunne komme igennem til tiden.

ROSKILDE STATIONSBYGNINGER
TAGINSPEKTION AF STATIONSBYGNINGER FOR ISS FACILITY SERVICES
Image
Manglende inddækning
Image
TILSTANDRAPPORTERING
NEMMERE ADGANG TIL VIGTIGE DATA

Et område, der har vist sig at være godt egnet til brug af droner, er på ejendomsvedligehold. Her er droneinspektion en rigtig god løsning, da inspektionsformen i de fleste tilfælde er billigere, hurtigere og bedre end traditionelle metoder. Der er ikke udgifter til lifte, kraner og stilladser, og der skal ikke spærres af omkring konstruktionen i længere perioder.

De optagede geotaggede inspektionsdata giver et samlet overblik, med den nøjagtige placering af evt. skader på online GIS kort. Data kan ses i helhed via ortofoto, eller i høj detaljeringsgrad med tilstandsvurdering via vores inspektionsplatform. Den færdige tilstandsrapport giver et samlet overblik over alle fejl og mangler, med vurdering af de enkelte fejls kritiske niveau og behov for udbedring.

Tilstandsrapportering på et tidligere tidspunkt end normalt, kan spare ejer for store beløb i dyre reparationer, og droner gør det nemt at skabe et løbende overblik.

 
Image

ANALYSE OG RAPPORTERING

NEM TILGANG TIL VIGTIG DATA

Den store udfordring ved inspektionsopgaver er de store datamængder, der oftest opsamles under overflyvningerne. Billeddata optages med overlap for at sikre helhed i dokumentationen, og det opsamlede dataset kan bestå af flere hundrede højtopløste billeder.

Når det færdige inspektionsdata efterfølgende skal analyseres, kræver det et dedikeret content management system, der gør det muligt at arbejde professionelt og effektivt med de tunge inspektionsdata. Hos Nordic Railpower tilbyder vi vores kunder den bedste inspektionsplatform på markedet. Vores kunder har direkte adgang til alle deres data og kan selv foretage dataanalyse af de enkelte inspektioner.

Ønsker vores kunder, at vi foretager dataanalysen, tager vores fagfolk sig af opgaven og sørger for hurtig levering af den færdige inspektionsrapport.

VORES SAMARBEJDSPARTNERE

VI ARBEJDER SAMMEN MED DE BEDSTE I BRANCHEN

ISS Facility Services
LEONHARD WEISS
MJ ERIKSSON
Spitzke
MT HØJGAARD
Sund og Bælt
Siemens
Siemens
Arkil
Bane Danmark
DSB

DRONER TIL MARKEDSFØRING

VIDEO, BILLEDER,  3D OG 360 GRADERS PANORAMA

Billeder og video danner et vigtigt grundlag for virksomhedens markedsføring, og content marketing har i stigende grad indflydelse på virksomhedens branding og salg.

Droner finder stor anvendelse inden for markedsføring, da de kan bidrage med en ny type billede og videomateriale, der kan skabe opmærksomhed om virksomheden og om specifikke projekter. Ved salg af bygninger og grunde, kan droner bruges til at producere unikt billedmateriale i høj kvalitet til salgsmateriale, præsentationer og websites. Beregning af point cloud data til 3D, giver nye muligheder for informative præsentationer, og 360 graders panorama skaber virtuelle tours, hvor kunder kan bevæge sig mellem forskellige billeder og video og dermed modtage en mere optimeret salgspræsentation.

Nordic Railpowers droneenhed har stor ekspertise i udarbejdelse og levering af professionelt materiale, og vores team kan hjælpe med opbygning og levering af data i en række forskellige professionelle formater. Kontakt os i dag for at høre mere om alle de spændende muligheder.

Image
Roskilde kraftvarmeværk ARGO / 24mm f2.8 ISO 100, altitude 89.2m
Image
Gl. Lillebæltsbro potentialudligning / 24mm, f2.8, ISO 100, 89.2m
Image
Arken Ishøj / 24mm, f5.6, ISO 100, 93.1m
Image
Storebæltsbroen / 32mm f2.2, ISO 100, 78.6m
Image
MUNKHOLMBROEN - HOLBÆK
BILLEDE TIL PRÆSSENTATIONSMATERIALE
Munkholmbroen Holbæk / 24mm, f2.8, iso 100, 90.2m
3D VISUALISERING
Spændende nye præsentationsmuligheder
360 GRADERS PANORAMA
Virtuelle rundvisninger
Image
GRØNTORVET 2018
OMBYGNING VED TP72
Image
KLIK FOR VISNING
Image
KONTAKT OS FOR EN UFORPLIGTENDE SNAK
OM DE SPÆNDENDE MULIGHEDER INDEN FOR INSPEKTION, DOKUMENTATION OG MARKEDSFØRING
Ring til os på:
88 44 25 25
Kontakt os via mail:
SEND EN MAIL

Hos Nordic Railpower løser vi vores kunders opgaver med tæt dialog og samarbejde som omdrejningspunkt.  Vi besidder mange kompetencer inden for meget forskellige områder, og vi sørger altid for at have de rette folk til opgaverne.

Der findes ikke en opgave, der er for lille eller stor til, at vi vil gå i en konstruktiv dialog, for at finde den helt rigtige løsning til dig. Vores fundament  bygger på langsigtede relationer i forhold til både kunder, leverandører, samarbejdspartnere og ansatte. Vi tror på tæt dialog, samarbejde og loyalitet som de mest bæredygtige værdier på den lange bane.

Er du interesseret i at læse mere om vores kompetanceområder, så klik her for at komme til forsiden af vores website.

Image
NORDIC RAILPOWER APS

Stationsparken 30
2600 Glostrup
kontakt@nordicrailpower.dk

CVR 37 70 20 64
Danske Bank