Hvem er vi

Image

VI ER KLAR TIL AT HJÆLPE

VI BLIVER STOLTE AF AT VÆRE DIN SAMARBEJDESPARTNER PÅ DIT NÆSTE PROJEKT

Hos Nordic Railpower løser vi vores kunders opgaver med tæt dialog og samarbejde som omdrejningspunkt.  Vi besidder mange kompetencer inden for meget forskellige områder, og vi sørger altid for at have de rette folk til opgaverne. Der findes ikke en opgave, der er for lille eller stor til, at vi vil gå i en konstruktiv dialog, for at finde den helt rigtige løsning til dig.

Vores fundament  bygger på langsigtede relationer i forhold til både kunder, leverandører, samarbejdspartnere og ansatte. Vi tror på tæt dialog, samarbejde og loyalitet som de mest bæredygtige værdier på den lange bane. 

Har du en opgave inden for de beskrevne områder på vores website, så kontakt os i dag. Vi sidder klar til at hjælpe.

Kunne du tanke dig at arbejde for Nordic Railpower kan du læse mere om vores medarbejderprofiler her.

Image

NORDIC RAILPOWER APS

Tlf. 26 81 70 70  

Skovly Mark 8
2840 Holte
ps@nordicrailpower.dk

CVR 37 70 20 64
Danske Bank

indlæser kort - vent venligst...

Nordic Railpower ApS 55.661453, 12.390486 Stationsparken 30 Region Hovedstaden, Denmark (Kørselsvejledning)
Image

NORDIC RAILPOWER

KORT OM OS

Nordic Railpower er specialister i kørestrømsanlæg og jernbanesikkerhed. Vi er godkendt af sikkerhedsstyrelsen samt optaget i Banedanmark KLS-D, og dermed certificeret til at udføre arbejde på og ved Banedanmarks køreledningsanlæg.

Vi hjælper entreprenører, der skal arbejder arbejde tæt på kørestrømsanlæg med en lang række opgaver - fra søgning om dispensationer, udarbejdelse af el-sikkerhedsplaner til jording af maskiner og instruktion. Vores rådgivning har stor værdi, specielt for kunder uden stor erfaring med arbejde ved baneanlæg. Vi hjælper med alt fra planlægning og projektering til prisfastsættelse af den enkelte opgave.

Opgaver, der kræver afbrydelse af kørestrømmen, er vi også behjælpelige med. I tæt samarbejde med vores SR-afdeling, sørger vi for, at alle forhold/hensyn i forbindelse med kørestrømsanlæg bliver beskrevet i en jernbanesikkerhedsplan. Dette giver dig som kunde en samlet pakke med alle sikkerhedstiltag. Desuden udfører vi alle opgaver forbundet med BPU - beskyttelsespotentialudligning.